mangga ads

Tuesday, November 9, 2010

lagu untuk ku...

entah kenapa malam nie.. aku jadi tiba tiba teringat lagu lagu yang ex aku bagi dulu..entah kenape tiba tiba malam nie teringat semua tuu.. kenape ye.. huhuhu kadang kadang perasaan dan kenangan lalu datang tanpa di undang.. cewah.. tetiba jadi jiwang plak malam nie.. heheh boleh dikatakan banyak jugak la ex aku nyanyikan lagu untuk aku dan die letak dlam nset aku.. kadang kadang pagi pagi di call semata mata nak nyanyi untuk aku.. hehhe sweet x??? huhuhu tapi tuu semua suda jadi kenangan.. hehehe kadang kadang duduk lepak dengan die.. ada je die nyanyi lagu untuk aku.. kire fabret song ex ak tuu lagu aawwwwwiiieeee.... hehhe sori la.. asyik je cite pasal ex aku kan..huhuh tapi 2 hanyalah sekadar kenangan.. even aku ada pengganti die pun.. aku tetap akan ingat semua tuu.. bukan senang nak lupe first love nie.. huhuhu 
video
ok back to the song.. lagu yg paling aku tersentuh ialah lagu nie.. ebit feat nunu ( cahaya hidupku).. selain tuu lagu afgan bukan cinta biasa jugak lagu 2 die nyanyikan pada aku pagi2 dalam pukul 4 pagi.. setelah die habis download lagu 2..huhuu terharu jugak la time 2.. sempat gak la nagis.. terharu.. huhuhu dan jugak die pernah cakap dekat aku.. die akan selalu pasang lagu matahari ( agnes monica) sebab aku pernah nyanyi lagu tuu untuk die.. die cakap terharu sangat sangat masa kau nyanyi lagu tuu.. kire sebelum tido die akan dengar dulu.. sebab sebelum nie ada kejadian yang membuatkan aku dan die nangis.. huhuh cukup cukup la tu.. hmm dan lagu tiap tiap malam yang sentisa ex aku nyanyi sebelum tido ialah lagu kerna ku sayang kamu ( dygata).. die akan nyanyi sampai aku tidor kadang kadang.. hmm =( 
aaahhh..suda suda... nie hanyalah sekadar luahan aty saje.. hehehe okla.. nanti ada jugak yang nagis malam nie.. huhuhu ok.. chau.. peace-love and respect.. salam ^_^

No comments: